За нас

Информация за ОРКП “Мисъл”

Обединена редакция за книги и периодика "Мисъл"Обединена редакция за книги и периодика „Мисъл” е специализирано дружество за издателска и консултантска дейност. Създадена е през 1995 г.

 

Издателска дейност:

 

Редакцията издава специализирани периодични издания, предназначени изключително за счетоводителите и финансистите на големи и средни фирми. Това са списание „Счетоводство плюс Данъци, Социални отношения” , списание „Данъците в Република България” и Библиотека "Български счетоводител".

Те са месечни издания, най-високо тиражираните в тази специализирана сфера. Поддържат висок процент пазарен дял. Получават ги чрез абонамент няколко хиляди големи, средни и малки фирми в страната.

 

Редакцията издава и специализирана литература по счетоводство, данъци, социални и трудови правоотношения, както и художествена литература.

 

Допълнителни услуги:

 

Консултации – всеки абонат на нашите издания може да зададе въпрос към редакцията чрез факс “Гореща линия” или по e-mail и получава безплатен писмен отговор от водещи експерти.

Редакцията осигурява и лични устни платени консултации.

 

Обучение – редакцията организира практически конференции и семинари по актуални теми от счетоводната, данъчната и осигурителната практика.

 

Конкурси – редакцията организира ежегодно конкурс по счетоводство за ученици от професионалните гимназии в страната, които изучават счетоводство.